Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της Atari VCS ο Rob Wyatt

*
H Atari ανακοίνωσε ότι ο Rob Wyatt και η εταιρεία του Tin Giant, ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Atari VCS. Ο Wyatt είναι ο System Architect πίσω από το original Xbox και ένας από τους σχεδιαστές του συστήματος γραφικών του PlayStation 3. Θεωρείται εξπέρ σε θέματα GPU Hardware και 3D γραφικών, έχοντας εργαστεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με σχεδιασμό hardware και εφαρμογές γραφικών για μια σειρά από γνωστά συστήματα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Microsoft o Wyatt είχε διάφορους ρόλους σε ομάδες ανάπτυξης του DirectX και του πυρήνα των Windows, πριν αναλάβει τη θέση του system architect του original Xbox. Αργότερα έκανε το άλμα προς τη Sony και στη συνέχεια ανέλαβε πόστο στη Magic Leap, μια startup που ασχολείται με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*