Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της Embracer Group η 4A Games

*
Η Embracer Group συνεχίζει να προσθέτει ταλαντούχα studios στο δυναμικό της και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά της 4A Games, developer της σειράς Metro, για την εξαγορά της οποίας πλήρωσε $80 εκατομμύρια. Η Embracer Group είναι η μητρική της THQ Nordic, στο δυναμικό της οποίας ανήκει και η Deep Silver υπεύθυνη για την έκδοση των παινιδιών της 4A Games. Εκτός από το Metro IP, η συμφωνία περιλαμβάνει και τη game engine της 4A Games.

Όμως η παραπάνω δεν είναι η μοναδική εξαγορά που έκανε η Embracer, μιας και ανακοίνωσε άλλα επτά studios που είναι οι New World Interactive, Sola Media, Pow Wow Entertainment, Palindrome Interactive, Rare Earth Games, Vermila Studios και Deca Games.


Πλέον στην Embracer Group ανήκουν, μεταξύ άλλων, τα Saints Row, Goat Simulator, Dead Island, Darksiders, Metro, MX vs ATV, Kingdom Come: Deliverance, TimeSplitters, Satisfactory, Wreckfest, Destroy All Humans!, World War Z και SnowRunner.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*