Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της Rebellion οι “The Bitmap Brothers”

*
Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση, οι The Bitmap Brothers, καθώς και όλα τα θρυλικά IP's τους ανήκουν πλέον στην Rebellion. Η εταιρεία “The Bitmap Brothers” είναι υπεύθυνη για την ύπαρξη των πιο χαρακτηριστικών τίτλων που δημιουργήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι τα Xenon, Z: Steel Soldiers, Speedball και Chaos Engine, τα οποία χάρισαν ατελείωτες ώρες διασκέδασης σε μια εποχή που ακόμα γράφονταν οι πρώτες σελίδες της ιστορίας του gaming.

Η Rebellion σκοπεύει να φέρει ξανά πάνω στη σκηνή τους κλασικούς αυτούς τίτλους, αλλά και να δημιουργήσει νέους εξ ολοκλήρου, οι οποίοι θα βασίζονται στην νοοτροπία τους. Πιο συγκεκριμένα, ο CEO και συνιδρυτής της Rebellion, Jason Kingsley OBE δήλωσε:


“Είμαστε πανευτυχείς με την ένταξη των The Bitmap Brothers στο δυναμικό της Rebellion. Οι Bitmap Brothers είναι ξακουστοί για την δημιουργία σπουδαίων παιχνιδιών και για τη συμβολή τους στην σμίλευση της φήμης που έχει αποκτήσει το gaming σήμερα. Γνωρίζουμε τον Mike Montgomery πολλά χρόνια και νιώθουμε τιμημένοι για την πίστη, αλλά και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, μεταλαμπαδεύοντας μας αυτήν την τόσο σημαντική κληρονομιά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να γίνουμε άξιοι επιμελητές ενός εκ των σπουδαιότερων ονομάτων στο χώρο του gaming”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*