Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο δυναμικό της THQ Nordic η Black Forest Games

*
Η developer Black Forest Games, γνωστή από την ανάπτυξη τίτλων όπως τα Giana Sisters: Twisted Dreams, Bubsy: The Woolies Strike Back, Helldorado και Rogue Stormers ανήκει πλέον στο δυναμικό της publisher THQ Nordic. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που πλήρωσε η THQ Nordic όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η publisher έχει αποκτήσει τα πνευματικά δικαιώματα για μια σειρά τίτλων της Black Forest Games και επιπλέον όλες τις μετοχές της developer. Πάντως για την ώρα τουλάχιστον, οι ιδρυτές του studio θα παραμείνουν στο διοικητικό συμβούλιο. Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό, η Black Forest Games δουλεύει πάνω σε ένα νέο τίτλο, που ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί, για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*