Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο μέσον της η ανάπτυξη του Dragon Age 4, νωρίς ακόμα για το νέο Mass Effect δηλώνει η BioWare

*
Η BioWare μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το πόσο έχει προχωρήσει η ανάπτυξη του επόμενου Mass Effect και του Dragon Age 4. Ο general manager του studio, Gary McKay, δήλωσε πως η δουλειά τους για το επόμενο Dragon Age βρίσκεται ακριβώς στη μέση. Στην τρέχουσα φάση η ομάδα του παιχνιδιού δημιουργεί νέα περιβάλλοντα και πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, σχεδιάζοντας παράλληλα cinematics και νέα χαρακτηριστικά για το gameplay. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο δημοσιογράφος Jeff Grubb ισχυρίστηκε πως η ανάπτυξη του Dragon Age 4 προχωρά με βάση το προκαθορισμένο πρόγραμμά της και πως είναι πιθανό το τελικό προϊόν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Σχετικά με το επόμενο παιχνίδι Mass Effect (που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2020) ο McKay δήλωσε πως είναι ακόμα νωρίς καθώς η ομάδα που δουλεύει πάνω στο project δοκιμάζει διαφορετικά concepts για τον τίτλο. Συμπλήρωσε μάλιστα πως παιχνίδια σαν και αυτό απαιτούν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*