Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο μισό έπεσε ο αριθμός των παικτών του New World της Amazon Games

*
Έναν μήνα μετά από την κυκλοφορια του σε PC, το MMO, New World της Amazon Games, φαίνεται ότι έχει χάσει το μισό από το κοινό του. Παρά το γεγονός ότι στις 3 Οκτωβρίου έφτασε τους ένα εκατομμύριο παίκτες ταυτόχρονα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Forbes πο επικαλειται στοιχεία του SteamCharts, ο αριθμός τους μειώνεται κατά περίπου 135.000 κάθε εβδομάδα που ακολούθησε το λανσάρισμά του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υψηλότερος αριθμός ταυτόχρονων παικτών ήταν περίπου 508.000, δηλαδή οι μισοί σε σχέση με τις πρώτες ημέρες. Βεβαίως, η μείωση του αριθμού των παικτών δεν είναι κάτι παράξενο, όμως, συνήθως, όταν πρόκειται για ΜΜΟ, η βάση τους είναι πιο σταθερή, μιας και δεν ολοκληρώνονται σε μία ή δύο εβδομάδες όπως κάποια single player games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*