Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο χέρι της Nintendo η επιστροφή του Fatal Frame, σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς

*
Η επιστροφή της σειράς Fatal Frame είναι στο χέρι της Nintendo και μόνο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο παραγωγός της σειράς Keisuke Kikuchi. Όπως τόνισε στο Nintendo Everything, η ιαπωνική εταιρεία έχει τα δικαιώματα του IP, οπότε και οποιαδήποτε σκέψη για επανεμφάνισή του είναι καθαρά στη διακριτική της ευχέρεια. Η Nintendo είναι συνιδιοκτήτης των δικαιωμάτων του franchise από το 2012, ενώ και το τελευταίο game του, το Fatal Frame: Maiden of Black Water, κυκλοφόρησε ψηφιακά αποκλειστικά για το Wii U. Υπενθυμίζεται επίσης πως από το 2003 υπάρχει φήμη για μεταφορά της σειράς στον κινηματογράφο και τον Φεβρουάριο ο σκηνοθέτης Christopher Hans επιβεβαίωσε ότι δουλεύει πάνω σε κάτι τέτοιο (μαζί με μια νέα ταινία Silent Hill).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*