Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στοιχεία από το Final Fantasy VII Remake Intergrade θα μεταφερθούν στο Part 2

*
Πολύ πιθανό, στοιχεία από το κεφάλαιο Intermission του Final Fantasy VII Remake Intergrade να εμφανιστούν και στον επόμενο τίτλο της σειράς, όπως δήλωσε ο co-director του τίτλου, Naoki Hamaguchi. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη The Washington Post, ο Hamaguchi ανέφερε ότι μεταξύ άλλων, πρόκειται για τα combo moves των Yuffie και Sonon που προσθέτουν στις μάχες το στοιχείο της στρατηγικής. Επιπλέον, είπε ότι το σύστημα μάχης του remake ήταν η εξέλιξη του Active Time Battle, του original τίτλου και εκφράζει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.

Για την ώρα, προτεραιότητα της Square Enix είναι το Final Fantasy VII Remake Part 2 και ο creative director Tetsuya Nomura είχει αναφέρει πριν λίγο καιρό πως για τον λόγο αυτό δεν υπάρχουν πλάνα κυκλοφορίας κάποιου DLC για το πρώτο μέρος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*