Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στοιχεία από το Hitman της νέας εποχής έχει η πρώιμη έκδοση του νέου Splinter Cell

*
Φαίνεται πως η Ubisoft πήρε αρκετές ιδέες για το Splinter Cell από τη νέα εποχή του Hitman franchise, όπως τουλάχιστον αναφέρουν insiders της αγοράς. Συγκεκριμένα, ο Jeff Grubb του GamesBeat σημειώνει πως τις εβδομάδες πριν την E3 2021, η γαλλική εταιρεία έβαλε fans να παίξουν το Prince of Persia: The Sands of Time Remake και κάτι που θύμιζε ένα prototype του Splinter Cell. Σύμφωνα με τον Grubb, οι testers δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το δεύτερο, καθώς η Ubisoft τους προσέφερε ουσιαστικά ένα βασικό tutorial, αλλά αυτά που μαρτυρούν όσοι πήραν μέρος είναι πως το game χρησιμοποιεί αρκετούς μηχανισμούς του Hitman reboot που κυκλοφόρησε το 2016. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποια ομάδα έχει αναλάβει το νέο Splinter Cell, ωστόσο κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ανατεθεί σε εξωτερικό συνεργάτη και όχι στην Ubisoft Montreal. Υπενθυμίζεται πως το project είναι ακόμη στα αρχικά του στάδια ανάπτυξης και υπάρχουν μικρές πιθανότητες να έχουμε ανακοίνωση και κάποιες πρώτες πληροφορίες το 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*