Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στοιχείο για το GTA 6 θεωρούν πως βρήκαν οι fans στο νεότερο trailer του GTA Online (φωτο, video)

*
Η δίψα του κοινού για οτιδήποτε νεότερο γύρω από το GTA 6 έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα και αρκετοί fans θεωρούν πως το πρόσφατο trailer του GTA Online είχε κάποιες ενδείξεις. Συγκεκριμένα, στο teaser trailer της online πλατφόρμας υπήρχαν οι συντεταγμένες για μια τοποθεσία, την οποία και οι χρήστες έψαξαν στο Google Maps και είδαν πως οδηγεί σε ένα χωμάτινο δρόμο στην Virginia των ΗΠΑ. Μάλιστα, βλέποντας την περιοχή από ύψος μπορεί κανείς να φανταστεί πως ο σχεδιασμός του δρόμου με τις φουρκέτες θυμίζει το λατινικό VI, κάτι που συνδέθηκε από πολλούς με το GTA 6.



Μένει τώρα να δούμε αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και αν σύντομα θα δούμε κάποια πρώτη ανακοίνωση για το νέο μέρος της σειράς GTA. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*