Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον Hideo Kojima το φετινό BAFTA Fellowship award

*
Ο Hideo Kojima θα τιμηθεί για την προσφορά του στη βιομηχανία με το φετινό BAFTA Fellowship Award, ακολουθώντας τις σχετικές βραβεύσεις των Shigeru Miyamoto, Will Wright και Gabe Newell. O Hideo Kojima έγινε γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Metal Gear, καθώς και για το Death Stranding που κυκλοφόρησε για PS4 και έρχεται μέσα στη χρονιά και στο PC. Ο ταλαντούχος Ιάπωνας δημιουργός θα παραλάβει το βραβείο του στην τελετή που έχει προγραμματιστεί για τις 2 Απριλίου στο Queen Elizabeth Hall του Λονδίνου. Πρόκειται για την 10η σχετική βράβευση που γίνεται για κάποιον που εμπλέκεται στην αγορά των videogames. Το πρώτο δόθηκε στον συνιδρυτή της Maxis, Will Wright, το 2007 και μετά ακολούθησαν οι Nolan Bushnell, Shigeru Miyamoto, Peter Molyneux, Gabe Newell, Rockstar Games, David Braden, John Carmack και Tim Schafer. Οι υποψηφιότητες για όλες τις κατηγορίες θα ανακοινωθούν στις 3 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*