Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον "πάγο" το reboot του System Shock

*
H developer Nightdive Studios ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο reboot του System Shock μπαίνει για την ώρα στον "πάγο" μιας και τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, 18 μήνες αφότου το project απέσπασε χρηματοδότηση $1.350.700 μέσω Kickstarter. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο CEO της Nightdive Stephen Kick, όσο περισσότερα τα χρήματα που συγκεντρώνονταν, τόσο μεγάλωνε το concept, η ομάδα ανάπτυξης άλλαζε και ξεκίνησαν συζητήσεις με υποψήφιους publishers. Όσο περισσότερο δούλευε η εταιρεία πάνω στο παιχνίδι, τόσο περισσότερα πράγματα έμπαιναν στο μυαλό τους, τα οποία παρέκλιναν από τα στοιχεία που έκαναν το System Shock μεγαλειώδες. Τώρα, συμπληρώνει ο Kick, τα πράγματα βρίσκονται εκτός ελέγχου, το project κινείται σε λάθος μονοπάτια και ο ίδιος αισθάνεται ότι κατά κάποιο τρόπο έχουν προδώσει όσους υποστήριξαν την καμπάνια στο Kicstarter. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε παύση των εργασιών, που δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ως το τέλος της προσπάθειας, αλλά ως ένα διάλειμμα προκειμένου να υπάρξει επαναπροσδιορισμός στόχων και δυναμική επάνοδος. Αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*