Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν Konami και Bloober Team με…άρωμα Silent Hill

*
Konami και Bloober Team ανακοίνωσαν στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη videogames και όχι μόνο. Ο πρόεδρος της Bloober Team, Piotr Babieno, χαρακτήρισε την συμφωνία ιστορική καθώς θεωρεί πως με αυτήν της την απόφαση η Konami αναγνωρίζει την δουλειά που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αντίστοιχη ήταν και η δήλωση από πλευράς Konami με τον Hideki Hayakawa να δηλώνει πως είναι θετικό αυτό το πάντρεμα. Όπως είναι λογικό, η εξέλιξη αυτή ίσως μαρτυρά αρκετά για το μέλλον του Silent Hill, ειδικά μετά τα θετικά σχόλια που απέσπασε για το The Medium η Bloober Team. H ομάδα έχει προσφέρει στην αγορά ακόμη τίτλους όπως το Blair Witch και το Layers of Fear και η απόφαση της Konami να συνεργαστεί μαζί της θα συνεχίσει μια πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια με ανάθεση των τίτλων της γνωστής σειράς τρόμου (από το Silent Hill 4 και μετά) σε τρίτες ομάδες, μικρότερου βεληνεκούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kavouromamouna
    • Απο το SH Origins και μετά. Τα 4 πρώτα είναι της Team Silent, Ιαπωνικού develpement. Μετά, όλα δυτικά και άστοχα...

      • joehok
      • Το shattered βέβαια δεν είναι και τόσο άστοχο. Πέτυχε το σκοπό του μια χαρά...μια εναλλακτική ιστορία με αρκετά απο τα παλιά χαρακτηριστικά και ειδικά με το wiimote ηταν μια ξεχωριστή εμπειρία ισάξια της σαπιλας και ανατροπής των παλιών.

*