Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκλονιστικό νέο trailer για το Death Stranding στα Game Awards

Ο Hideo Kojima βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια των Game Awards για την συνεισφορά του στη βιομηχανία των video games και παρουσίασε ταυτόχρονα ένα νέο trailer για την επόμενη παραγωγή του, το Death Stranding. Ο τίτλος παρουσιάστηκε φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Sony E3 Press Conference και πλέον έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι. Όπως είναι φυσικό, δεν ξεκαθαρίζει κάτι όσον αφορά στο gameplay, αλλά εμφανίζει τον Guillermo Del Toro (ο οποίος εργάστηκε με τον Hideo Kojima στο Silent Hills, που ακυρώθηκε) να κρατάει μια μυστηριώδη συσκευή που περιλαμβάνει ένα μωρό παιδί, θυμίζοντάς μας αυτά που είδαμε στο πρώτο teaser.



Στο video πρωταγωνιστεί και ο Mads Mikkelsen (πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά Hannibal και ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του Kojima), για τον οποίο ακούγονταν πάρα πολλές φήμες. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο teaser έκανε την εμφάνισή του και ο Norman Reedus, ο οποίος ωστόσο δεν δίνει το «παρών» εκ νέου. Το video έρχεται από το PS4 Pro, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της βραδιάς, Geoff Keighley και μπορείτε να το δείτε μέσα από τον παρακάτω player.


Δείτε το έως και σε ανάλυση 4K μέσα από το επίσημο κανάλι της Kojima Productions.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
23 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*