Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκριτικό video για το Fighting EX Layer

*
Η κυκλοφορία του Fighting EX Layer της Arika πλησιάζει και η εταιρεία ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα trailer για τον τίτλο. Αυτή τη φορά γίνεται σύγκριση ανάμεσα στο πως παίζει το παιχνίδι στο standard PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Προφανώς, η ποιότητα της εικόνας είναι καλύτερη στην αναβαθμισμένη κονσόλα της Sony. Μάλιστα στο τέλος του video υπάρχει και μια έκπληξη, που αφορά τον Vulcano Rosso, ένα ακόμα χαρακτήρα που θα επιστρέψει υπό μορφή DLC. Σας θυμίζουμε ότι το Fighting EX Layer θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Τη Light Version που θα κοστίζει $39,99 και θα περιλαμβάνει δώδεκα χαακτήρες και πέντε Gougi decks. Η Standard Version θα έχει τιμή $59,99 και θα προσφέρει έναν ακόμα χαρακτήρα, τον Hokuto και δέκα επιπλέον Gougi Decks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*