Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκριτικό video με loading times PS4 Pro Vs PS5 και νέες πληροφορίες για το PS5

*
H Sony έδειξε δημόσια σε video για πρώτη φορά ένα συγκριτικό με τα loading times των PS4 Pro και PS5 χρησιμοποιώντας το Marvel’s Spider-Man, στο πλαίσιο του Sony IR Day 2019 meeting στο Tokyo. O CEO και πρόεδρος της Sony Corproration, Kenichiro Yoshida, σημείωσε πως η εταιρεία θα συνεχίσει να ρίχνει βάρος στη συνεργασίες με third party developers και πως ο βασικός στόχος με το PS5 είναι η ασταμάτητη δράση.



Δείτε το video.


Σε ότι αφορά νεότερες πληροφορίες για το PS5, η Sony σημείωσε πως οι δύο βασικές έννοιες που θα συνοδεύουν το PS5 θα είναι “immersive” και “seamless”. Υπό τον όρο immersive η Sony θέλει να προσφέρει υψηλής ευκρίνειας γραφικά, μεγάλες ταχύτητες rendering (που οφείλονται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον SSD). Βάρος δόθηκε στα του PlayStation Now, όπου θα γίνουν περαιτέρω επενδύσεις και η Sony σημείωσε πως η ανάπτυξη του 5G θα βοηθήσει αρκετά το cloud gaming.



Στο πλαίσιο του Sony IR Day 2019, ο CEO της εταιρείας, Jim Ryan, σημείωσε πως η Sony θέλει να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο μετάβασης από τη μία γενιά στην άλλη, πως θα επενδύσει στο κομμάτι του backwards compatibility, αλλά και στη δημιουργία ενός καταλληλότερου περιβάλλοντος για τους δημιουργούς περιεχομένου.



Σε ότι αφορά το PS5, μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής δεδομένα:
- Νέα CPU, GPU
- SSD
- Συμβατότητα με παλαιότερα συστήματα (backwards compatibility)
- Ray Tracing
- Υποστήριξη 8Κ
- Disc drive στην κονσόλα
- 3D audio



Όσον αφορά στο PS4 και το ρόλο του στην αγορά, η Sony σημείωσε πως θα παίξει το βασικό ρόλο στην κερδοφορία και το engagement των χρηστών για τα επόμενα 3 χρόνια. Μάλιστα, η Sony σημειώνει ακόμη τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται, μερικά εκ των οποίων είναι τα The Last of Us: Part II, Death Stranding και Ghost of Tsushima.



Στο πως εξελίχθηκε το μοντέλο επιλογών των χρηστών, η Sony σημείωσε πως τα PSone και PS2 βασίστηκαν  μόνο στα CD/DVD, τα PS3 και PS4 στα Blu-ray και στα digital downloads και πως το PS5 θα βασιστεί στα Blu-ray, digital downloads και game streaming. Σε ότι αφορά το streaming, η ιαπωνική εταιρεία θεωρεί πως θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επόμενη γενιά και θα επενδύσει αρκετά περισσότερο πάνω του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Δεν πείθει η Σόνυ με αυτά. Πολύ πίσω σε σχεδιασμό.... είναι βέβαια ικανή να νικήσει τους πάντες με οτιδήποτε βγάλει αλλά εντελώς μουφα τώρα. Πρέπει να είσαι πλεον πρόβατο για να πιστεύεις αυτά με τα loading. Πολύ πιθανό να λειτουργεί αλλα προφανώς και δεν το πιστεύουμε 100% οτι λειτουργεί σωστά. Θα δούμε πως θα λειτουργεί. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ που στην αρχή της γενιάς μας λέγανε οι εταιρίες θα παίζουμε τα games πριν κατέβουνε και κουραφεξαλα... εδώ και μετά τα installation και δεν παίζανε...

    • GamingFun
    • Μπορεί να μην είναι τώρα, αλλά αυτά που υπόσχονται θα πραγματοποιηθούν.
      Πάντως ΤΟ PS5 πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω από το PS4, για να υπάρξει λόγος αγοράς.
      Να είμαστε καλά και θα το δούμε.

      • vonzuchter
      • στη χωρα του πλεηστεησο θα πουλησει οπως και να ειναι...

        • paulgouv
        • Εννοείς στον "κόσμο" του πλεηστεησο,αφού παγκοσμίως το πιεστεσσερο πουλάει τριπλάσια απο εξμποξουαν...Μάλλον δεν διαμορφώνουμε εμείς σαν χώρα των "προβάτων" την τάση της gaming αγοράς , αλλά την ακολουθούμε :p

        • vonzuchter
        • μπααααα και περιοδο 2006 εως 2010 που σαπιζαν στα ραφια ολου του κοσμου τα PS3 και ολοι αγοραζαν Wii και 360 , o Ελληνας παλι πλεηστεησο αγοραζε. Δε νομιζω να υπαρχει χωρα που να κυριαρχει τοσο το PS οσο εδω. Ο Ελληνας σαν καταναλωτης τρωει κολληματα , αμα μαθει κατι δεν αλλαζει. Για αυτο ακομα πουλαει εδω το Pro ενω σε ολο τον υπολοιπο κοσμο σαπιζει στα καλαθια των προσφορων. Ζω Γερμανια εδω και ενα χρονο και δεν εχει καμια σχεση με την Ελληνικη αγορα. Ειδικα οσον αφορα την Νιντεντο πχ εδω ειναι κρατος , στο σχολειο του γιου μου ολη η πιτσιρικαρια εχει Switch. Eλλαδα πλεηστεησο

    • darkwolf8
    • Το θεμα ειναι και η χωριτικοτητα ποση θα ειναι μιας και τα καινουργια παιχνιδια θα απιτουν παραπανω χωρο.Επισης ενα θεμα που θελω να λυσουν ειναι οτι οταν βαζεις ενα παιχνιδι πρωτη φορα πρεπει να περιμενεις να το κατεβασει για να το παιξει.Μεγαλο μειον.

*