Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκριτικό video του Crysis Remastered με το Crysis Enhanced Edition

Το Crysis Remastered κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες μέρες σε PC, PS4 και Xbox One και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στον οπτικό τομέα. Είναι ήδη γνωστό ότι η έκδοση Remastered υποστηρίζει Ray Tracing, Global Illumination (SVOGI), Rippling Caustics, textures έως και 8K, βελτιωμένα particle effects και εκρήξεις και αρκετά ακόμη. Πως δείχνει άραγε δίπλα στην Enhanced Edition;

Το κανάλι του YouTube Digital Dreams δημοσίευσε ένα συγκριτικό video ανάμεσα στην έκδοση Remastered και την Enhanced. Στο παρακάτω video είναι ξεκάθαρο ότι η έκδοση Remastered έχει καλύτερο και πιο ρεαλιστικό φωτισμό, χάρη στο SVOGI. Ωστόσο, φαίνεται να είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο υπερέχει η συγκεκριμένη έκδοση.


Η Enhanced Edition δείχνει να τρέχει καλύτερα σε ανάλυση 4K από ότι η Remastered. Επί πλέον, ο κόσμος του παιχνιδιού, τα περιβάλλοντα και οι σκιές δείχνουν επίσης καλύτερα στην Enhanced Edition. Στην έκδοση remaster παρατηρείται και έλλειψη σκιών σε ορισμένες περιοχές με γρασίδι. Απολαύστε λοιπόν το παρακάτω 9λεπτο συγκριτικό video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*