Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης μάζεψε χιλιάδες αντίτυπα του Sneak King videogame των Burger King (εικόνες)

*
Ένας συλλέκτης απέκτησε μια μεγάλη συλλογή αντιτύπων του Sneak King, ενός videogame που είχε δημιουργηθεί για προωθητικούς λόγους από την γνωστή αλυσίδα fast food Burger King. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2006 για το Xbox 360 και ο χρήστης Nomercyvideo του Reddit ανέβασε μια σχετική φωτογραφία με την τεράστια συλλογή που δημιούργησε. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως απέκτησε 2.706 αντίτυπα του παιχνιδιού, χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες για το τι μπορεί να του κόστισε όλο αυτό. Το Sneak King είναι το πιο γνωστό από τα τρία παιχνίδια που κυκλοφόρησαν από τα Burger King και σε αυτό ο παίκτης αναλαμβάνει τη μασκότ της αλυσίδας, The King, και προσπαθεί να παραδώσει menu Burger King για να κάνει τον κόσμο χαρούμενο. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε για κυκλοφορία στο Xbox Live Arcade, αλλά η αλυσίδα το έκανε διαθέσιμο και σε μορφή DVD και το πουλούσε έναντι 3,99 δολαρίων από τα καταστήματά της με συγκεκριμένα γεύματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*