Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία με τις EYES OUT και Spry Fox ανακοίνωσε η Epic Games Publishing (video)

Η Epic Games Publishing ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με την EYES OUT και τη Spry Fox για την δημιουργία νέων τίτλων.

"Είμαστε τυχεροί που ξεκινάμε την συνεργασία με την EYES OUT και τη Spry Fox καθώς οι ομάδες που υπάρχουν και στις 2 εταιρείες είναι αρκετά δημιουργικές και τους έχουμε δώσει την απόλυτη ελευθερία για την ανάπτυξη νέων τίτλων", δήλωσε ο επικεφαλής της Epic Games Publishing, Hector Sanchez.


H EYES OUT είναι ένα νέο studio που έχει έδρα το Λος Άντζελες και ιδρύθηκε από τον Cory Davies δημιουργό του Spec Ops: The Line και τον κιθαρίστα των Nine Inch Nails, Robin Finck. Το πρώτο παιχνίδι της EYES OUT βρίσκεται υπό ανάπτυξη και το μοναδικό πράγμα που ξέρουμε είναι ότι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες και θα είναι τίτλος τρόμου.

Η Spry Fox με την σειρά της, το παιχνίδι που θα δημιουργήσει θα είναι multiplayer χρησιμοποιώντας την Unreal Engine. Με αυτό έχει σκοπό να ενθαρρύνει την φιλία και να μειώσει την αίσθηση της μοναξιάς στον κόσμο. Ο τίτλος θα υποστηρίζει cross-play και cross-progression.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*