Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία μεταξύ Focus Home Interactive και Flying Wild Hog

*
Μέσω του forum στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Focus Home Interactive ανακοίνωσε την συνεργασία της με την πολωνική ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog, δημιουργό της επιτυχημένης σειράς Shadow Warrior. Ο ίδιος ο publisher στο μήνυμα του δήλωσε πως είναι χαρούμενος με την συνεργασία καθώς μέσα από αυτή, θα κυκλοφορήσει το πιο φιλόδοξο παιχνίδι της Flying Wild Hog.

Την συνεργασία αυτή έρχεται να σχολιάσει ο Michal Szustak, CEO της Flying Wild Dog, λέγοντας πως η συνεργασία αυτή θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες, καθώς το επόμενο παιχνίδι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις. Από την άλλη, ο COO της Focus Home Interactive John Bert δήλωσε ενθουσιασμένος που η εταιρία του θα συνεργαστεί με μία ομάδα που είναι masters στην δημιουργία action games.


Όσον αφορά το παιχνίδι που αναπτύσσεται, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα για να μάθουμε πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*