Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεργασία της SEGA με την Interior Night για νέο narrative IP

*
Η SEGA παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό μία τάση προς την διεύρυνση της ποικιλομορφίας των τίτλων της, καθώς και την συνεργασία με νεοσύστατα στούντιο για την δημιουργία νέων παιχνιδιών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόσφατα ανακοινωθέν Two Point Hospital της Two Point Studios. Η νεότερη προσθήκη στο παλμαρέ των νέων συνεργατών της ιαπωνικής εταιρίας, είναι η Interior Night η οποία αποτελείται από πρώην μέλη των Quantic Dream, Sony και Slightly Mad Studios. Βασική τους επιδίωξη είναι η δημιουργία αφηγηματικών εμπειριών με κυρίαρχο target group το ώριμο κοινό της τηλεόρασης. Η σύμπραξη με την Sega είναι μία πολύ σημαντική κίνηση για τους ίδιους, αφού πλέον η επίτευξη του στόχου τους φαντάζει περισσότερο ρεαλιστική. Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τους καρπούς της συνένωσης αυτής ιδεών και πόρων, ενώ προσέδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην εξερεύνηση νέων εμπειριών και προοπτικών στον χώρο του gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*