Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζει τα ρεκόρ εσόδων της η Capcom για δεύτερη χρονιά

*
Χάρη στα Monster Hunter: World, Devil May Cry 5 και Resident Evil 2, η Capcom σημειώνει για δεύτερο συνεχόμενο έτος ρεκόρ εσόδων. Ύστερα από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της για το νεότερο οικονομικό έτος, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου 2019, τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν εξαιρετικά για την εταιρεία. Οι πωλήσεις της σημειώνουν έσοδα ύψους 100,031 εκατομμυρίων yen (5,8% πάνω από την προηγούμενη αντίστοιχη περίοδο). Το Devil May Cry 5 είχε δυνατές πωλήσεις και το Resident Evil 2 ξεπέρασε τις προσδοκίες της Capcom. Όσο για το Monster Hunter: World, μετά από την κυκλοφορία του και σε PC, πούλησε 12 εκατομμύρια επιπλέον κομμάτια, κάτι που αποτελεί από μόνο του ακόμα ένα ρεκόρ για την εταιρεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*