Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζεται η κυριαρχία του FIFA 19 στα UK charts

*
Το λανσάρισμα του Darksiders 3 πέρασε σχεδόν απαρατήρητο στη Μ. Βρετανία και η απόδειξη είναι ότι κατόρθωσε να φτάσει μόλις στην 32η θέση των UK charts. Μάλιστα, οι retail πωλήσεις του τίτλου ήταν το 25% αυτών του Farming Simulator 19. Κατά τα άλλα, στην πρώτη θέση βρέθηκε για μια ακόμα εβδομάδα το FIFA 19 και στη δεύτερη το Red Dead Redemption 2. Στην τρίτη και τέταρτη θέση, Call of Duty: Black Ops 4 και Battlefield V, ενώ η πρώτη πεντάδα έκλεισε με το Forza Horizon 4. Ακόμα, το Marvel's Spider-Man είναι πλέον ο τίτλος του PlayStation 4 με τις ταχύτερες πωλήσεις στη Μ. Βρετανία και επόμενος στόχος είναι προφανώς η εκθρόνιση του Uncharted 4 απή την πρώτη θέση των περισσότερων πωλήσεων την τρέχουσα γενιά. Αναλυτικά:



1. FIFA 19
2. Red Dead Redemption 2
3. Call of Duty: Black Ops 4
4. Battlefield V
5. Forza Horizon 4
6. Spyro Reiginited Trilogy
7. Pokémon Let's Go: Pikachu
8. Assassin's Creed Odyssey
9. Mario Kart 8 Deluxe
10. Fortnite: Deep Freeze edition 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*