Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συρρίκνωση της αγοράς μεταχειρισμένων games στο Ηνωμένο Βασίλειο

*
Μεγάλη πτώση φαίνεται πως σημειώνει πλέον η αγορά μεταχειρισμένων games στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με αναφορά της Ukie (The Association for UK Interactive Entertainment). Σύμφωνα με την αναφορά, τα έσοδα από πωλήσεις μεταχειρισμένων τίτλων έπεσαν κατά 30,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, από τα 98.2 εκατομμύρια λίρες, στα 67,9 εκατομμύρια λίρες. Ο μεγάλος “φταίχτης” φαίνεται πως είναι η ψηφιακή διανομή, οι λιγότερες (σε αριθμό) μεγάλες κυκλοφορίες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και ότι πολλές εξ αυτών είναι τίτλοι που εστιάζουν στο να κρατήσουν τον παίκτη μαζί τους για πολλούς μήνες με νέο περιεχόμενο κ.λπ. Ειδικά με την κυκλοφορία υπηρεσιών όπως το Xbox Game Pass, όπου ο παίκτης μπορεί να παίξει πολλούς περισσότερους τίτλους άμεσα, η πτώση φαντάζει λογική. Είναι όμως κάτι άξιο αναφοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*