Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχέδια για περιφερειακά smartphones από τη Nintendo

Η Nintendo έχει μεγάλα σχέδια πάνω στην ανάπτυξη έξυπνων συσκευών, ανάμεσα στα οποία είναι και ένα controller για mobile gaming, σύμφωνα με τον Shinya Takahashi. Αυτό ήταν ένα από πιο σημαντικά συμπεράσματα της ετήσιας συνάντησης των μετόχων της εταιρείας του Κιότο, αφού η Nintendo αποφάσισε να αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της στην ανάπτυξξη νέου software για έξυπνες συσκευές, όπως τα smartphones και τα tablets. Ο Takahashi ηγείται της συγκεκριμένης ομάδας ανάπτυξης και ανέφερε ότι η Nintendo εξετάζει την ανάπτυξη τόσο software όσο και hardware για διαφορετικές εμπειρίες και διαφορετικά είδη παιχνιδιών.



"Τα controllers για εφαρμογές σε έξυπνες συσκευές είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά και είναι πιθανό να κάνουμε και εμείς κάτι νέο, δικό μας. Πιστεύω ότι ο τρόπος που σκέφτεται η Nintendo είναι το να εξετάζει αν είναι πράγματι απίθανο να φτιάξεις έναν action τίτλο χωρίς controller, και πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι". Τέλος, ο Takashi πρόσθεσε ότι πέραν των παραδοσιακών παιχνιδιών, η Nintendo επίσης θέλει να εξερευνήσει και διαφορετικά είδη εφαρμογών, όπως για παράδειγμα το Miitomo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*