Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν $11 δισ. ξόδεψαν οι Ευρωπαίοι σε αγορές video games για φορητές συσκευές το 2021

*
Η Sensor Tower αναφέρει ότι οι Ευρωπαίοι χρήστες φορητών συσκευών ξόδεψαν περίπου $11 δισ. το 2021 για αγορά video games. Το νούμερο αυτό αντιπροσωπεύει ρυθμό ανάπτυξης 16,7% ανά έτος για το App Store και το Google Play.

Τα περισσότερα έσοδα προέρχονται από χρήστες του Google Play στους οποίους αντιστοιχεί μερίδιο $6,4 δισ. που μεταφράζεται σε άνοδο κατά 18,5% συγκριτικά με το περασμένο έτος. Από την άλλη οι χρήστες συσκευων της Apple ξόδεψαν $4,8 δισ. που αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 14,3% από έτος σε έτος.


Τα χρήματα που ξόδεψαν οι Ευρωπαίοι καταναλωτές αντιπροσωπεύουν το 61% της αγοράς στη Γηραιά Ήπειρο και το 12% των εσόδων της αγοράς των video games παγκοσμίως.

Τα πιο προσοδοφόρα παιχνίδια ήταν το PUBG Mobile της Tencent ($404 εκ.), το Coin Master της Moon Active ($392 εκ.) και το Roblox ($264 εκ.).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*