Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν $60 δισ. οι επενδύσεις στη βιομηχανία των video games το πρώτο μισό του 2021

*
Οι επενδύσεις στη βιομηχανία των video games, όπως οι εξαγορές καλά κρατούν και μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2021 ξοδεύτηκαν για παρόμοιους σκοπούς $60 δισ. Σύμφωνα με την τράπεζα επενδύσεων Drake Star Partners το νούμερο αυτό είναι το διπλάσιο σε σχέση με εκείνο που αφορά ολόκληρο το 2020. Ανακοινώθηκαν 635 συμφωνίες.

Μερικά από τα highlights ήταν η απόκτηση της Playdemic από την EA έναντι $1,4 δισ. της WarnerMedia που ενώθηκε με τη Discovery για $43 δισ. και η απόκτηση της Nordeus από την Take-Two, η οποία δαπάνησε $378 εκ. Όμως η σημαντικότερη όλων ήταν η εξαγορά της Zenimax από την Microsoft έναντι $7,5 δισ. Επίσης, αξίζει να αναφερθούν η απόκτηση της Moonton Technology από την ByteDance έναντι $4 δισ. και η προσθήκη της Glu στο δυναμικό της ΕΑ, με τη συμφωνία να ανέρχεται στα $2,1 δισ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*