Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν 500 ακυκλοφόρητα πρωτότυπα του Xbox και του Dreamcast διασώθηκαν απο ομάδα συντήρησης

*
Το Μάρτιο σας είχαμε ενημερώσει πως το video game preservation group The Hidden Palace έδωσε στη δημοσιότητα πάνω απο 700 PS2 early builds, πρωτότυπα και δημοσιογραφικά demo.

Σειρά έχουν σχεδόν 500 πρωτότυπα του Xbox και του Dreamcast, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα online. H ομάδα συντήρησης, έχει θέσει ως στόχο της να μπορέσει να αρχειοθετήσει, να ανακαλύψει και να δημοσιεύσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια τα οποία δεν λανσαρίστηκαν ποτέ. Την προσπάθειά της αυτή την κάνει στο πλαίσιο του Project Deluge όπως η ίδια το ονομάζει.


Το νέο πακέτο απο παιχνίδια που έγιναν διαθέσιμα, περιέχει 349 Xbox και 135 Dreamcast prototypes. Μεταξύ των τίτλων συμπεριλαμβάνονται ports των Pac-Man World Rally, He-Man: Defender of Grayskull, American Idol, καθώς και μια έκδοση για το αρχικό Xbox του Hail to the Chimp. Το εν λόγω παιχνίδι κυκλοφόρησε αργότερα σε Xbox 360, αλλά ποτέ στο πρώτο Xbox.

Οι μεγαλύτεροι τίτλοι της συλλογής του Dreamcast περιλαμβάνουν το ακυκλοφόρητο Test Drive Cycles, καθώς και early builds απο παιχνίδια τα οποία τελικά κυκλοφόρησαν. Τέτοια είναι το Jet Grind Radio, το 4 Wheel Thunder και το Tony Hawk’s Pro Skater.

To Project Deluge μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να δημοσιεύσει πάνω απο 1700 πρωτότυπα και early builds, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε διαθέσιμα στο website της Hidden Palace.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*