Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα διαθέσιμο το Borderlands: Game of the Year Edition

*
Αρκετές ήταν οι ανακοινώσεις της Gearbox Software για το Borderlands franchise κατά τη διάρκεια της PAX East 2019. Μια από αυτές είχε να κάνει με το Borderlands: Game of the Year Edition, που πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One στις 3 Απριλίου 2019. Στο πακέτο θα περιλαμβάνονται όλα τα DLC που έχουν κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, δηλαδή τα: The Zombie Island of Doctor Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, The Secret Armory of General Knoxx και Claptrap’s New Robot Revolution. Το Borderlands: Game of the Year Edition είναι η remastered έκδοση του παιχνιδιού, με αναβαθμίσεις στους φωτισμούς, τα μοντέλα χαρακτήρων και τα textures. Επιπλέον οι κάτοχοι PlayStation 4 Pro και Xbox One X θα μπορέσουν να απολαύσουν ανάλυση 4K και HDR. Όσον αφορά τις προσθήκες, θα υπάρχει ένα minimap όπως αυτό του Borderlands 2 και θα υποστηρίζεται four-player split-screen co-op. Τέλος η μάχη με το τελικό boss θα είναι πιο δύσκολη και θα υπάρχουν νέα character customizations για τους Vault Hunters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*