Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα θα κλείσουν οι severs του RuneScape Classic

*
Η Jagex ανακοίνωσε ότι μετά από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, οι servers του fantasy MMO RuneScape Classic θα κλείσουν στις 6 Αυγούστου 2018. Το RuneScape Classic είναι στην ουσία ένα μικρό κομμάτι του RuneScape που κυκλοφόρησε το 2001 και από την στιγμή της διάθεσης του έχει υποστεί δύο μεγάλες αλλαγές, καθώς επίσης “είδε” και την άφιξη του Old School RuneScape το 2007. Η Jagex σχολίασε πως το γεγονός ότι υπάρχει κοινό που παίζει το RuneScape Classic τα τελευταία χρόνια είναι καταπληκτικό, όμως τα εργαλεία της δεν μπορούν να το υποστηρίξουν πια, σε αντίθεση με το original και το Old School. Το γεγονός αυτό έχει κάνει το παιχνίδι επιρρεπές σε 3rd party macro tools, την στιγμή που εμφανίζονται game breaking bugs που δεν μπορούν πλέον να επιλυθούν. Τέλος, η Jagex ευχαρίστησε για την υποστήριξη των παικτών όλα αυτά τα χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*