Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα οι εργασίες για το νέο racing IP από τους devs του DriveClub

Την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι η ομάδα ανάπτυξης που υπογράφει την ανάπτυξη του DriveClub λειτουργεί πλέον υπό την αιγίδα της Codemasters, ωστόσο, σύμφωνα με νέο tweet του επικεφαλής της Evolution Studios (Paul Rustchynsky), θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω για να μάθουμε περισσότερα για το επόμενο project του στούντιο. Συγκεκριμένα, ο Rustchynsky ανέφερε ότι οι εργασίες για το νέο IP θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να υπάρξει σύντομα κάποια ανακοίνωση.



Σημειώνεται ότι το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το επόμενο game της ομάδας ανάπτυξης του DriveClub είναι ότι πρόκειται για ένα νέο racing IP, και θα είναι multiplatform. Επιπλέον, η Codemasters δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ονομασία του στούντιο, δεδομένου ότι το όνομα Evolution εξακολουθεί να ανήκει στην Sony Interactive Entertainment.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Η σόνυ απο αυτό δε χάνει? Ειναι το ιδιο που ειχε μια δυνατή ομάδα να βγαζει παιχνιδια σα το Driveclub, το ιδιο τωρα που αυτη η ομάδα θα βγαζει παιχνιδια για ολες τις κονσόλες?
      Ααα ρε σονυ....βγαζεις τα ματια σου!
      Εμενα παντως....δε με καιει καθολου!

    • platonxii
    • Δεν ξέρω αν χάνει η Sony, ξέρω ότι σίγουρα κερδίζει η βιομηχανία.

      Από το να έμεναν στη Sony και να συνέχιζαν να κυκλοφορούν παιχνίδια σα το DriveClub, χίλιες φορές εκεί που είναι τώρα.

    • Georgebor
    • Εμένα το Driveclub ποτέ δε με χάλασε ένα ωραίο arcade είναι με τρομερά γραφικά!Βέβαια τώρα μπορούν να το εκτοξεύσουν..Ελπίζω να κρατήσουν τα γραφικά και οι codemasters ξέρουν τον τρόπο...Επίσης υπάρχει περίπτωση να κάνανε μια συμφωνία να βγει μόνο στο Ps4 αυτό δεν το ξέρουμε..

*