Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα σε Steam Early Access το 30XX (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η developer Batterystaple Games, το megaroguelike action platformer 30XX θα κυκλοφορήσει μέσω Steam Early Access στις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Εκτός από το κλασσικό roguelike Arcade Mode και το permadeath-free Mega Mode campaign, το 30XX προσκαλεί τους παίκτες να δημιουργήσουν τα δικά τους επίπεδα με το Maker Mode. Σε αυτό περιλαμβάνονται εργαλεία, με τη χρήση των οποίων δημιουργήθηκε το παιχνίδι και οι παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους online. Οι καλύτερες από αυτές είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να προστεθούν στο παιχνίδι, ώστε το ενδιαφέρον να ανανεώνεται.


Για αρχή, η έκδοση για Steam Early Access θα έρθει με έξι διαφορετικά θέματα, όπως έναν καθεδρικό ναό με επιφάνειες που ευνοούν τις αντανακλάσεις και μια ζούγκλα που αναμένεται να τεστάρει τις ικανότητες των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*