Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα στον κατάλογο του Google Stadia το Crayta (trailer)

Από 1η Ιουλίου 2020 θα είναι διαθέσιμο για Google Stadia το Crayta και μάλιστα θα είναι timed-exclusive για την πλατφόρμα. Το Crayta θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η απάντηση στο Dreams και προσφέρει στους παίκτες όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία παιχνιδιών που υποστηρίζουν έως και 20 παίκτες.

Ο τίτλος θα λανσαριστεί με State Share Beta, μία πρώιμη έκδοση του State Share feature του Stadia. Με το πάτημα ενός πλήκτρου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα link για να μοιραστούν τις δημιουργίες τους. Οι υπόλοιποι απλά χρησιμοποιούν το link για να ξεκινήσουν να παίζουν.


Οι συνδρομητές Stadia Pro θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Premium Edition του Crayta. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώσουν £29,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*