Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα τα pre-orders του χρυσού PS5 προς $10.000 (trailer)

Η λονδρέζικη Truly Exquisite αναμένεται πολύ σύντομα να αρχίσει να δέχεται προ-παραγγελίες για τις δικές τις εκκεντρικές εκδόσεις του PlayStation 5. Από τις 10 Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν pre-order μια κονσόλα PS5 σε gold, platinum και rose gold εκδόσεις από εδώ

Η χρυσή έκδοση είναι 24 καρατίων και θα κοστίζει $10.500, ενώ οι άλλες δύο εκδόσεις έρχονται με το digital-only PS5, οπότε και θα είναι φθηνότερες. Μαζί με την κονσόλα αγοράζετε και δύο αντίστοιχου χρώματος χειριστήρια DualSence, καθώς και ένα PS5 3D Pulse headset.


Εφόσον η τσέπη σας αντέχει μια τέτοια αγορά, θα πρέπει να βιαστείτε. Η Truly Exquisite δημιούργησε μόλις 250 κομμάτια από κάθε χρώμα. Αν χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία, ποιος ξέρει πόσο θα σας κοστίσει αργότερα στο eBay.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*