Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα το Microsoft Store θα επιτρέπει την εγκατάσταση PC games σε οποιοδήποτε folder

*
H Microsoft δοκιμάζει ένα νέο update για το ηλεκτρνικό της κατάστημα, που θα επιτρέπει την εγκατάσταση παιχνιδιών για PC σε οποιονδήποτε φάκελο- περιλαμβανομένων όσων προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Τα νέα είναι σίγουρα πολύ καλά για όσους ασχολούνται με modding, καθώς είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση του Microsoft Store με τους περιορισμούς που θέτει ο φάκελος WindowsApps. Μια ακόμα προσθήκη θα είναι η δυνατότητα για έλεγχο και διόρθωση αρχείων, όπως γίνεται σε Steam και Battle.net.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στην ιστοσελίδα The Verge: "Θέλαμε να προσφέρουμε στους παίκτες περισσότερες επιλογές να διαμορφώσουν την εμπειρία τους στο Xbox app. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε το κοινό για το λανσάρισμα επιπλέον χαρακτηριστικών".


Πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*