Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα το λανσάρισμα του PlayStation Vue

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εταιρειών, το gaming βρίσκεται στο επίκεντρο της τωρινής γενιάς κονσολών. Όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που ζητάει διαφορετικό περιεχόμενο όπως ταινίες και TV streaming, κάτι το οποίο κάνει επιτακτική την επέκταση των υπαρχόντων συστημάτων και σε άλλες αγορές. Σε μια τέτοια κίνηση, η Sony πρόκειται να λανσάρει φέτος τη δική της TV streaming υπηρεσία. Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της CES 2015 ο CEO και πρόεδρος της Sony Kaz Hirai, το PlayStation Vue θα είναι διαθέσιμο για PS4 και PS3 στις αρχές του τρέχοντος έτους προσφέροντας στους κατόχους των συγκεκριμένων οικιακών συστημάτων μια ευρεία επιλογή από καλωδιακά κανάλια.



Αρχικά η υπηρεσία θα προσφέρει περίπου 75 κανάλια (ανά αγορά, όπου θα είναι διαθέσιμη) και αυτά θα ανήκουν σε δημοφιλή δίκτυα όπως τα Fox, NBCUniversal, Viacom κ.α. Παρόλο που το PlayStation Vue θα παρέχει περιεχόμενο παρόμοιο με άλλες υπηρεσίες καλωδιακής τηλεόρασης, θα περιέχει αρκετά ευέλικτα χαρακτηριστικά όπως ένα “explore” feature που θα κάνει δυνατό το φιλτράρισμα ζωντανών και μη εκπομπών για περιεχόμενο που έχει προβληθεί ξανά στο παρελθόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • BoBKiD
    • ΑΑαααααχ... πόσο μου αρέσει να διαβάζω για υπηρεσίες που δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ στην Ελλάδα! (...ή αν έρθουν θα έρθουν σε ΧΧ χρόνια :P)

    • GamingFun
    • Μακάρι και να κυκλοφορήσουν αυτές οι υπηρεσίες στην Ελλάδα αλλά και να είναι προσιτές στο μέσο καταναλωτή.
      Βασικά το καλύτερο θα είναι να ευχηθώ να δουλεύουμε όλοι μας έτσι ώστε να μπορούμε να αποκτήσουμε και τα μέσα αλλά και τις υπηρεσίες αυτές όταν θα μας κάνουν τη τιμή να έρθουν και στην Ελλάδα.

*