Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλη Μαρτίου σε PS4, Xbox One το Freedom Finger (trailer)

Το shoot ‘em up game Freedom Finger απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας για PlayStation 4 και Xbox One. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για Nintendo Switch και PC μέσω Steam και θα διατεθεί για τις κονσόλες της Sony και της Microsoft στις 24 Μαρτίου. Η ομάδα ανάπτυξης Wide Right Interactive ανακοίνωσε πως την ίδια μέρα θα κυκλοφορήσει και το Rhymesayers Update (οι εκδόσεις PS4 και Xbox One θα το έχουν ήδη).

Το update αυτό προσθέτει νέα levels με καινούργια μουσική από τον Aesop Rock, καθώς και διάφορες βελτιώσεις και διορθώσεις σε bugs. Στο Freedom Finger ο παίκτης πιλοτάρει ένα διαστημόπλοιο στο σχήμα ενός χεριού, με το οποίο μπορεί να ρίχνει γροθιές, να αρπάζει εχθρούς και να πυροβολεί. Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιεί τα όπλα και τα power ups των εχθρών του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*