Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλη του 2021 η κυκλοφορία του Harry Potter RPG

*
Το Bloomberg επιβεβαιώνει πρόσφατες αναφορές για την ανάπτυξη ενός open-world Harry Potter RPG από τη studio Avalanche Software της Warner Bros. το οποίο θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και Xbox Series X στα τέλη του 2021.

Οι πληροφορίες βασίζονται σε συζητήσεις με δύο ανθρώπους που εργάζονται στο project και το ρεπορταζ του Bloomberg αναφέρει πως τα πλάνα που είχαν διαρρεύεσει πριν λίγες εβδομάδες ήταν αληθινά.


Η πανδημία του κορονοϊού, κάποια ομοφοβικα σχόλια της J.K. Rowling, δημιουργού του Harry Potter και η πιθανότητα πώλησης της Warner Bros. ναι μεν έχου επηρεάσει την ανάπτυξη, όμως το παιχνίδι παραμένει σε τροχία κυκλοφορίας το επόμενο έτος.

Λέγεται ότι το Harry Potter RPG επρόκειτο να αποκαλυφθεί στην Ε3 2020, όμως τώρα θα κάνει ντεμπούτο μετά από την ανακοίνωση του Batman τον Αύγουστο, κατά τη διάρκεια του Fandome event της DC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*