Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τα PlayStation forums

*
Μεγάλη η αλλαγή που ανακοινώθηκε από τη Sony για την κοινότητα του PlayStation. Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, θα μπει τέλος στη λειτουργία των PlayStation forums, δίχως για την ώρα να έχει δοθεί εξήγηση για τη συγκεκριμένη κίνηση. Οι πόρτες κλείνουν οριστικά στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Αυτό θα ισχύσει σε παγκόσμιο επίπεδο και αν αναρωτιέστε τι θα συμβεί στο μέλλον, οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές ιστοσελίδες μεταφέρουν τους χρήστες σε άλλες πηγές ενημέρωσης για τα προϊόντα της Sony, όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram και το PlayStation Blog.


Ως τώρα, τα PlayStation forums ήταν ο ιδανικός προορισμός για συζητήσεις και υποστήριξη για παιχνίδια όπως τα Farpoint, God of War, Gran Turismo, Helldivers, inFamous, The Last of Us, PlayStation All-Stars: Battle Royale, Sound Shapes, Uncharted και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*