Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για την Prima Games

*
Σύφωνα με ρεπορτάζ των Publishers Lunch και EGM η Prima Games αναμένεται να κατεβάσει ρολά την άνοιξη του 2019. "Κατά τη διάρκεια των ετών, αναζητήθηκαν πολλοί τρόποι για διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της Prima Games. Όμως αυτό αποδείχτηκε δύσκολο", σημείωσε ο Ian Hudson CEO της DK. "Οι εργαζόμενοι έκαναν τα πάντα για να αλλάξει η κατάσταση, όμως οι ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς λειτούργησαν εναντίον τους", συμπληρωσε ο Hudson. H Prima Games έχει εγκαταστάσεις σε Roseville, California, New York City και Indianapolis και οι διαδικασίες για την παύση των εργασιών της θα ξεκινήσουν μέσα στον τρέχον μήνα. Η Prima Games ιδρύθηκε το 1990 από τους Rusel DeMaria και Ben Dominitz, με βασικό αντικείμενο την έκδοση βιβλίων που περιείχαν μυστικά για παιχνίδια του Game Boy και του Sega Genesis. Οι οδηγοί στρατηγικης της Prima κατέκτησαν την κοινότητα των gamers και σίγουρα το κλείσιμό της θα αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*