Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τις διαδικτυακές υπηρεσίες τίτλων Halo στο Xbox 360

*
Μέσω του Halo Waypoint επιβεβαιώθηκε ότι οι διαδικτυακές υπηρεσίες των τίτλων της δημοφιλούς σειράς που κυκλοφορούν και στο Xbox 360, θα πάψουν να λειτουργούν από τις 13 Ιανουαρίου 2021. Τα παιχνίδια που επηρρεάζονται είναι τα Halo 3, Halo 3: ODST, Halo 4, Halo: Combat Evolved Anniversary, Spartan Assault και Halo Wars.

"Κάθε προσπάθεια συντήρησης και υποστήριξης υπηρεσιών για το Xbox 360, είναι χρόνος και ενέργεια που δεν χρησιμοποιείται για το μέλλον του Halo. Οι ιδιοκτήτες αυτών των τίτλων θα συνεχίσουν το παιχνίδι για πάντα, όμως συγκεκριμένα online features, όπως το online matchmaking, είτε θα είναι περιορισμένα, είτε θα απενεργοποιηθούν", αναφέρει η ανακοίνωση της 343 Industries.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*