Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Crucible της Amazon

*
Η Amazon ανακοίνωσε πως ήρθε το τέλος για το free-to-play multiplayer shooter Crucible. Έτσι, ολοκληρώνεται η γεμάτη εμπόδια πορεία του παιχνιδιού που ναι μεν λανσαρίστηκε τον περασμένο Μάιο, μετά από πολλά χρόνια σε φάση ανάπτυξης, όμως τον Ιούλιο επανήλθε σε closed beta.

"Εκτιμούμε τον τρόπο με τον οποίο οι fans υποστήριξαν τις προσπάθειές μας και ακόμα περισσότερο την απόκρισή τους στις αλλαγές που κάναμε τους τελευταίους μήνες, όμως δεν ευτυχίσαμε να δούμε ένα υγειές μελλον για το Crucible", αναφέρει στο σχετικό blog post η ομάδα ανάπτυξης.


Αν ασχολείστε με την closed beta, θα μπορέσετε να συνεχίσετε να το κάνετε κατά κάποιο τρόπο για λίγο ακόμα καιρό. Οι developers θα διοργανώσουν ένα τελικό playtest και community celebration μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως μας ενημερώνουν μέσω του ίδου blog. Όταν γίνει και αυτό το matchmaking θα απενεργοποιηθεί, όμως θα παραμείνουν στη ζωή τα custom games, μέχρι το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου. Ακόμα, η εταιρεία θα προσφέρει πλήρη αποζημίωση για οποιαδήποτε αγορά έχετε και κάνοντας κλικ εδώ θα μπορέσετε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας.

Όσο για τους developers του Crucible, πρόκειται να απορροφηθούν από τις ομάδες ανάπτυξης άλλων παιχνιδιών, όπως το New World, το νέο MMO της Amazon που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*