Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Grand Theft Auto Online σε PlayStation 3 και Xbox 360

*
Τέλος εποχής για το Grand Theft Auto Online σε PlayStation 3 και Xbox 360, μιας και η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι οι σχετικοί servers θα βγουν εκτός λειτουργίας στις 16 Δεκεμβρίου 2021. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί με τις διαδικτυακές υπηρεσίες των L.A. Noire και Max Payne 3, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Από 16 Σεπτεμβρίου 2021, οι κάτοχοι PlayStation 3 και Xbox 360 δεν θα μπορούν να αγοράζουν Shark Cards για το Grand Theft Auto Online. Από 16 Δεκεμβρίου θα πάψει και το website stat tracking μέσω του Rockstar Games Social Club. Εννοείται πως δεν θα υπάρξει κανένας αντίκτυπος στο Grand Theft Auto V Story Mode.


Επίσης, από τις 16 Σεπτεμβρίου δεν θα λειτουργεί το website stat tracking μέσω του Rockstar Games Social Club, για το L.A. Noire και το Max Payne 3.

Τέλος, οι παίκτες του Grand Theft Auto Online στις πλατφόρμες που προαναφέρθηκαν, δεν θα μπορούν να μεταφέρουν σε άλλη τα δεδομένα του χαρακτήρα και την πρόοδό τους. Το ίδιο συμβαίνει με το virtual currency και οποιαδήποτε άλλα virtual items.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*