Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Minecraft: Story Mode

*
Η υποστήριξη και διάθεση του Minecraft: Story Mode θα λάβουν τέλος στις 25 Ιουνίου 2019. Το point and click graphic adventure game κυκλοφόρησε από την Telltale Games σε συνεργασία με τη Mojang και θα ακολουθήσει τη μοίρα της πρώτης, που έβαλε λουκέτο το 2018.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια του παιχνιδιού λανσαρίστηκαν το διάστημα Οκτώβριος 2015-Μάρτιος 2016 και στα μέσα του 2016 ακολούθησαν τα υπόλοιπα με τη μορφή δωρεάν DLC. Αν λοιπόν έχετε αγοράει το Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series σε Microsoft Windows, macOS, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, Nintendo Switch, Android και iOS μπορείτε να το κατεβάσετε μέχρι τις 25 Ιουνίου, διαφορετικά ξεχάστε το μιας και θα περάσει στο πάνθεον της ιστορίας.




Κατέβασε τώρα τα καλύτερα παιχνίδια για android

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*