Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PlayStation Mobile

Μιας και η υπηρεσία PlayStation Mobile δεν ήταν και τόσο ενεργή το τελευταίο διάστημα και η Sony μάλλον δεν είχε σκοπό να την «αναζωογονήσει», αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας της, διαδικασία η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Η υπηρεσία θα πάψει να λειτουργεί εντελώς στις 10 Σεπτεμβρίου, οι εφαρμογές για PlayStation Vita και συσκευές Android θα καταστούν κομμάτια λογισμικού δίχως αξία που θα καταλαμβάνουν χώρο στις συσκευές των χρηστών και δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα για re-download περιεχομένου που έχει αγοραστεί από τους χρήστες. Όσοι επιθυμούν να διατηρήσουν το περιεχόμενο που έχουν αγοράσει θα πρέπει να το κατεβάσουν και να το χρησιμοποιήσουν από τις 10 Απριλίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου.



Για όσο διάστημα η συσκευή παραμένει συνδεδεμένη στο internet το περιεχόμενο θα παραμένει ενεργοποιημένο και θα είναι playable για όσο καιρό είναι εγκατεστημένο, δίχως την ανάγκη ύπαρξης του PlayStation Mobile app. Στο PlayStation Vita οι χρήστες θα πρέπει να πάνε στο Settings --> PSN --> System Activation --> PlayStation Mobile --> Activate between today and September 10th.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*