Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το PlayStation Now σε PS3, PS Vita

*
Το PlayStation Now, η υπηρεσία streaming της Sony που λειτουργεί σε συνεργασία με την Gaikai, θα σταματήσει να υποστηρίζεται στα PS3 και PS Vita, όπως αποκάλυψε η ιαπωνική εταιρεία. Συγκεκριμένα, η Sony σημείωσε στη σχετική ανακοίνωση πως όλο το βάρος για το PS Now θα πέσει πλέον στα PS4 και Windows PC, με σκοπό να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο εκεί η εμπειρία που προσφέρεται στους χρήστες. Το PlayStation Now ξεκίνησε να λειτουργεί στο PS4 τον Ιανουάριο του 2015 και τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έφτασε και στο PS3. Αυτή τη στιγμή προσφέρεται στα PlayStation Vita, PlayStation TV, σε κάποια Blu-ray players της Sony και σε κάποιες smart TVs.  Από τις 15 Αυγούστου και έπειτα, η υπηρεσία θα διακοπεί σε όλα τα παραπάνω και όσοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να την απολαμβάνουν θα πρέπει να έχουν είτε PS4, είτε Windows PC.



Σημειολογικά, η ανακοίνωση για τη διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας στο PS Vita έρχεται ακριβώς στα πέντε χρόνια από την κυκλοφορία της φορητής κονσόλας της εταιρείας στην αγορά της Αμερικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Και αυτό προϊδεάζει τον κόσμο ότι και για το PS3 έρχεται το τέλος του.
      Δεν πειράζει όσοι δεν μπορούμε να αποκτήσουμε (ελπίζω ακόμη) την καινούρια κονσόλα θα αρκεστούμε στη τεράστια βιβλιοθήκη από games που έχει το PS3.
      Προσωπικά έχω μια μεγάλη γκάμα από games στην κατοχή μου και με το ρυθμό που έπαιζα, μιας και τώρα είναι αδύνατο να παίξω λόγω εργασίας, μου αρκούν πολλές ζωές. Αλλά η απληστία δεν με αφήνει και θέλω να αποκτήσω κάποτε το PS4. Μακάρι...

*