Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τον Mike Morhaime στην Blizzard

*
Ο Mike Morhaime, συνιδρυτής της Blizzard Entertainment, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τη θέση του προέδρου της εταιρείας, με την απόφασή του να έχει άμεση ισχύ. Ο ίδιος θα παραμείνει ως σύμβουλος στρατηγικής, ενώ τη θέση του θα αναλάβει ο executive producer του World of Warcraft, J. Allen Brack. O τελευταίος βρίσκεται στην Blizzard για σχεδόν 12 χρόνια και καθοδηγεί εδώ και καιρό την ομάδα του δημοφιλούς MMORPG. Στην ομάδα διοίκησης της εταιρείας μπαίνουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις και οι Ray Gresko (chief development officer) και Allen Adham (συνιδρυτής Blizzard). Ο Morhaime ευχαρίστησε την κοινότητα για την υποστήριξή της στην εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, με τον ίδιο να διατηρεί τη θέση του προέδρου από το 1998. Η Blizzard δημιουργήθηκε το 1991 ως Silicon & Synapse και ο ίδιος ήταν και CEO της από το 2007.



Συμμετείχε στην ανάπτυξη πολλών παιχνιδιών (The Lost Vikings, 3 Warcraft games, 2 πρώτα Diablo games, StarCraft και World of Warcraft) είτε ως προγραμματιστής, είτε ως παραγωγός. Η χθεσινή ανακοίνωση έρχεται δύο χρόνια μετά την αποχώρηση και του Chris Metzen από την εταιρεία και μένει να δούμε τι περισσότερο θα μάθουμε στην BlizzCon 2018, όπου εθιμοτυπικά, ο Morhaime έδινε την εναρκτήρια ομιλία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*