Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τον USB adapter του Kinect 2.0

*
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Microsoft, ήρθε το τέλος εποχής για τον USB adapter που επιτρέπει τη σύνδεση του Kinect 2.0 σε Xbox One S και Xbox One X. Ο adapter δινόταν δωρεάν σε όσους αναβαθμιζαν τον εξοπλισμό τους από το original Xbox One στο Xbox One S, το οποίο δεν διέθετε θύρα για το Kinect. Η μόνη υποχρέωση από πλευράς καταναλωτών ήταν να στείλουν στη Microsoft τους σειριακούς αριθμούς των κονσόλών τους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε να αγοράσουν τον adapter, πληρώνοντας $39,99. Πλέον, δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στο online store της Microsoft, ούτε στο Amazon, ούτε στο Best Buy ή οπουδήποτε αλλού ήταν προηγουμένως διαθέσιμο. Όσο για τα λιγοστά παιχνίδια που υποστήριζαν το Kinect, για άλλα έχει κυκλοφορήσει patch για να δουλεύουν με controller, ενώ για όσα δεν έχει υπάρξει κάτι αντίστοιχο, θα είναι απλά unplayable στις νεότερες εκδόσεις του Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*