Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος η ανάπτυξη video games για τον Alex Evans της Media Molecule

*
Ύστερα από 14 χρόνια με τη Media Molecule, της οποίας είναι και συνιδρυτής, ο Alex Evans ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εταιρεία και σταματά την ενασχόλησή του με την ανάπτυξη video games. Με δημοσίευσή του στο Twitter, ο Evans είπε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού είχε την ευκαιρία να κάνει μια εσωτερική αναζήτηση, χάρη στην οποία αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στη ζωή του, δίχως παρόλα αυτά να δηλώνει βέβαιος για το ποιο θα είναι αυτό.

Η Media Molecule ιδρύθηκε το 2006 από τους Mark Healy, Kareem Ettouney, David Smith και Evans. Το πρώτο της παιχνίδι ήταν το LittleBigPlanet για το PlayStation 3 και το πιο πρόφατό της είναι το Dreams που κυκλοφόρησε για το PlayStation 4.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*