Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος στις πλαστικές συσκευασίες videogames θέλει να βάλει o Miles Jacobson του Football Manager

*
Η περιβάλλον και η Sports Interactive αποχωρίζονται την κλασσική θήκη DVD για το φετινό Football Manager για χάρη μιας νέας, φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας. Μάλιστα ο Miles Jacobson, ιδρυτής της Sports Interactive, ελπίζει πως αυτό θα γίνει σιγά σιγά το standard της βιομηχανίας gaming.

Έτσι λοιπόν, όσοι αγοράσετε το Football Manager 2020 που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, θα διαπιστώσετε οτι η συσκευασία του είναι χάρτινη, φτιαγμένη από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Το ίδιο θα συμβαίνει και με το manual, για την εκτύπωση του οποίου θα χρησιμοποιηθεί μελάνι που έχει ως βάση το νερό ή λαχανικά.


Με τη νέα συσκευασία, για κάθε πακέτο η Sega θα γλιτώσει 55gr πλαστικών και με βάση τις αναμενόμενες πωλήσεις του επερχόμενου Football Manager, συνολικά θα απαλλαγεί από 20 τόνους τέτοιων υλικών. Σίγουρα πρόκειται για αξιέπαινη πρωτοβουλία και ελπίζουμε στο μέλλον, το παράδειγμα αυτό να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*